Trainingen

Procesmanagement is ons vák

Op basis van onze jarenlange ervaring met procesmanagement- en verandertrajecten bij diverse organisaties hebben wij een breed scala aan trainingen ontwikkeld. Trainingen zijn een sterk en praktisch instrument om procesmanagement op de kaart te zetten in uw organisatie. Zo kunnen medewerkers kennismaken met alle facetten van procesgericht werken en verkrijgt u draagvlak om direct aan de slag te kunnen met procesmanagement in uw organisatie.

Sensus-methode trainingen

Sensus-methode Procesmanagement Blended

Deel uw tijd flexibel in met blended learning! Zelf online kennismaken met Sensus-methode en -software en praktische oefeningen doen gevolgd door een dag ondersteuning door onze BPM specialist.

Sensus-methode Processen definiëren en modelleren

Op een uniforme wijze processen vormgeven met de methodiek van Sensus-methode? We hebben een speciale ééndaagse training ontwikkeld: Sensus-methode Processen definiëren en modelleren.

Sensus BPM Software Processen publiceren

Verkrijg inzicht in het gebruiksvriendelijk opzetten van een intranet, gevolgd door een uitgebreide uitleg van de geavanceerde publicatiefuncties in de Sensus-software.

Sensus BPM Software gebruiken

U leert hoe u processen kunt modelleren, vastleggen en publiceren in Sensus BPM Software, zodat u direct aan de slag met procesmanagement in uw organisatie!

Sensus BPM Software beheren

De beheerder is na deze training in staat om beheertaken van Sensus-software optimaal uit te voeren, zodat continuïteit van de software gegarandeerd is en eerste lijn problemen kunnen worden opgelost.

Procesmanagement trainingen

Procesmanagement

In één dag aan de slag met procesmanagement? U krijgt alle argumenten en veel praktische kennis om aan de slag te gaan met het beschrijven, implementeren en beheren van uw bedrijfsprocessen.

Interne audits

We geven u een leidraad voor het voorbereiden, uitvoeren, evalueren en opvolgen van interne audits en u leert hoe een procesgerichte aanpak een waardevolle bijdrage.

Continu verbeteren met Lean

Maak kennis met het systeem van “Continu Verbeteren”. Binnen deze benadering doorlopen verbeterteams permanent de vijf stappen voor verbetering van processen op basis van Lean/Six Sigma (DMAIC).

Zaakgericht procesmanagement

Hoe procesmanagement bijdraagt aan een betere dienstverlening aan uw klant en efficiëntere processen? Deze training is speciaal ontwikkeld voor gemeenten & woningcorporaties.

BPM Business simulaties

Business Simulatie The Greatest Move

The Greatest Move™ is een business simulatie die mensen laat ervaren waar het bij procesgericht werken precies om gaat: de mensen en niet het systeem. Het gaat echt leven bij de mensen!

Business Simulatie Apollo 13

De business simulatie Apollo 13 – an ITSM case experience™ is een intensieve, eendaagse training waarin via een interactief spel ITIL V3-concepten en -processen worden ervaren.

Business Simulatie Carworks

Carworks is een business simulatie waarin je op een praktische wijze kunt ervaren hoe je je eigen werkprocessen kunt optimaliseren en verbeteren, gebaseerd op Lean & Six Sigma. Pakt u de uitdaging op?

Heeft u vragen over de trainingen?

Neem contact met ons op