Partners

Wereldwijde expertise in procesmanagement

Wij geloven dat de implementatie van procesmanagement alleen succesvol is wanneer men begrip toont en inzicht heeft in de lokale bedrijfscultuur. Om deze reden zoekt Sensus-methode voor haar internationale activiteiten altijd strategische samenwerkingsverbanden met lokale partners. Maar ook binnen Nederland werken we samen met diverse gespecialiseerde en ervaren partners. Samen met deze partners bieden wij u de best mogelijke dienstverlening.

Onze partners

NVVB
SDU
Kjenning
Itris
CenterConnect

Partners in het buitenland

 

logo-intelligent-processes

 

De samenwerking tussen Sensus-methode en Intelligent Processes biedt organisaties in het Verenigd Koninkrijk de ideale partner om structureel procesimplementatie en -innovatie door te voeren. Door de bundeling van enerzijds de procesmanagementkennis van Sensus-methode met anderzijds de brede ervaring op workflow gebied van Intelligent Processes, is de klant de grote winnaar.

Locatie: Verenigd Koninkrijk
Website: www.intelligentprocesses.com

Bezoekadres

Tenter Road, Moulton Park
Northampton
United Kingdom
NN3 6PZ

Telefoon: +44 16 0466 8188
E-mail: neil.patrick@intelligentprocesses.com
Website: www.intelligentprocesses.com

DMC curacao

Dutch Caribbean Management Consulting (DMC) is de vaste uitvalbasis voor Sensus-methode op Curaçao. De samenwerking tussen Sensus-methode en DMC, met haar lokale kennis van zaken, biedt voor bedrijven op de Caribische eilanden de ideale partner om structureel procesimplementatie en -innovatie in de organisatie door te voeren, vanuit de lokale cultuur en werkwijze.

Locatie: Curaçao
Website: www.dmconline.net

 

Bezoekadres

Emancipatieboulevard 21
Willemstad – Curaçao

Telefoon: + 599 9 7382330
E-mail: offdmc@gmail.com
Website: www.dmconline.net 

Wilt u partner van Sensus-methode worden?

Onze partnerprogramma's