Nieuws

Sensus-methode verzamelt nieuws over procesmanagement, verbeter- en kwaliteitsmanagement en houdt u op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom Sensus-methode en Sensus BPM Software.

VLAVABBS procesmodel

Samen met een aantal Vlaamse gemeenten wil VLAVABBS kennis verzamelen over burgerzaken processen en dit bundelen in een standaard procesmodel. VLAVABBS zal dit procesmodel gratis beschikbaar stellen aan alle gemeenten. Sensus-methode stelt Sensus BPM Software gratis beschikbaar aan de deelnemende gemeenten, zodat de processen uniform kunnen worden vastgelegd.

Lees meer

Sensus-methode gaat samenwerken met ProcesPunt

Sensus-methode heeft de handen ineen geslagen met ProcesPunt. ProcesPunt ondersteunt sinds jaar en dag gebruikers van onder andere Perceptive Process Design (waaronder vele gemeentes) bij de implementatie van het systeem. ProcesPunt breidt nu haar productenportfolio uit met de Sensus-methode en Sensus BPM Software.

Lees meer

Bewustwording procesmanagement door gaming

Projecten binnen organisaties worden pas dán succesvol, als er een bedrijfsbrede acceptatie voor de verschillende de projectmanagement processen en rollen gerealiseerd is. Maar hoe krijg je nou de hele organisatie met de neus in dezelfde richting?

Lees meer

BPM Onderzoek: De resultaten

Het onderzoek Beleving Procesmanagement, dat Sensus-methode uitvoerde, heeft vele interessante resultaten opgeleverd. Download de resultaten van het BPM onderzoek en verbeter uw processen!

Lees meer