Onze klanten

Lees meer over hun ervaringen

De procesmanagementaanpak van Sensus-methode wordt binnen allerlei organisaties toegepast, van kleine zorginstellingen tot grote zakelijke dienstverleners. Hoe klein of groot de organisatie ook is, elke organisatie kampt met veranderingen in de markt, moet voldoen aan wet- en regelgeving en wil de beste diensten of producten afleveren aan de klant. Zij delen graag hun ervaringen met u!

Wat onze klanten zeggen

Zij vertellen u graag meer over ons!

“Wat me bij de Sensus-methode aansprak was de eenvoud ervan. Veel beschrijvingsoefeningen leiden snel tot oeverloze discussies. De Sensus-methode brengt met behulp van gespecialiseerde interviewtechnieken en 8 iconen alle processen op begrijpelijke en concrete manier in beeld. Door deze benadering kunnen we iedereen in de organisatie – van de top tot op de werkvloer – betrekken bij het in kaart brengen van processen en ze vervolgens verbeteren.”

Bart Smets

Stad Turnhout

Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen gaat de Gemeente Destelbergen de processen uniform beschrijven en centraal beheren met behulp van Sensus BPM Software. ”De interne opleidingen zijn gestart dus binnenkort kunnen we volop inzetten op het procesbeheer.” Enthousiast zijn de medewerkers van start gegaan met het modelleren van processen met behulp van de iconen.

Maarten Boeraeve

Afdelingshoofd Interne zaken, Gemeente Destelbergen

“De proceselementen vormen een essentieel onderdeel bij het beschrijven van onze processen. Wij merken dat, door het vooraf invullen van de proceselementen, het beschrijven nadien veel sneller verloopt.” De processen bij KU Leuven zijn vastgelegd volgens de huidige werkwijze, maar verbeterpunten in de verantwoordelijke functies zijn al opgepakt. Het resultaat liegt er niet om. “Met een paar kleine verbeteringen lopen bepaalde processen nu al een stuk efficiënter!”

Veerle de Waele

KU Leuven

VDAB is erg enthousiast over de procesmanagementaanpak van de Sensus-methode. De processen worden ook constant verbeterd door input van de instructeurs. “Het kan heel praktijkgericht worden ingezet, het is voor ons eigenlijk een noodzaak bij het ontwikkelen van onze opleidingen”. “Wat zo fijn is aan de softwaretool is het kleine aantal iconen waarmee de processen zijn vastgelegd. Hierdoor blijft het overzichtelijk en dat is waar onze cursisten behoefte aan hebben.”

M. Bonafini & A. van Buggenhout

Instructeur & Projectleider, VDAB

Wilt u meer weten?

Neem contact op